Hamster

hamsterHamsters zijn ontzettend leuke diertjes. Nieuwsgierig, vindingrijk en goed tam te maken. Het is niet voor niets een van de populairste knaagdieren. Het houden van een hamster lijkt niet al te ingewikkeld. Het is belangrijk om je van tevoren goed te verdiepen in wat het dier nodig heeft. Zo voorkom je dat het niet (per ongeluk) mis gaat.

Natuurlijk wil jij het beste voor je hamster. Onbedoelde fouten worden veel gemaakt bij de huisvesting, de manier van aandacht bieden en bijvoorbeeld de voeding. Een misstap kan leiden tot afwijkend gedrag, ziektes en zelfs tot vroegtijdige sterfte. Door je goed voor te bereiden voordat je een dier aanschaft, kun je veel dierenleed voorkomen!

Wil je meer weten over het gedrag, de verzorging en het de aanschaffen zodat jij je hamster kunt bieden wat hij echt nodig heeft? Fantastisch! Op onze website is allerlei informatie te vinden. Niet gevonden wat je zoekt? Stel dan gratis je vraag aan onze knaagdierendeskundige Anne Raats. We denken graag met je mee!

Weten wat wij doen om hamsters een beter leven te geven? Bekijk de knaagdierencampagnes hier.