Handboek Sophia DierenEHBO

In het handboek Sophia DierenEHBO worden zowel de theorie als de praktijk behandeld. Daarbij komt de anatomie aan bod, maar ook ziektes, vergiftigingen en reanimatie- en verbindingstechnieken bij verwondingen. Met deze kennis kun ook jij op een vakkundige manier eerste hulp toepassen bij dieren in nood. Behalve voor huisdierbezitters is het handboek Sophia DierenEHBO zeker ook bedoeld voor mensen die (als vrijwilliger) met dieren werken. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers van een dierenambulance, hondenuitlaatservice, dierenopvangcentrum of kinderboerderij.

Brandweer Sophia NoodSticker
Handboek Sophia DierenEHBO

Bestel het handboek Sophia DierenEHBO direct!

Bestel het handboek Sophia DierenEHBO nu met 50% korting voor slechts € 9,75 inclusief verzendkosten en ondersteun met jouw aankoop de dierenbeschermende activiteiten van de Sophia-Vereeniging!

Korting!

btw dierenarts petitie

EXAMEN DOEN

Wil jij weten of je klaar bent om dieren in nood te kunnen helpen? Wij bieden verschillende manier om examen te doen. Welk examen wil jij proberen?

Online: gratis en snel

Sophia DierenEHBO: Kennis van huisdieren

Heb jij het Handboek Sophia DierenEHBO goed bestudeerd en wil jij jouw algemene, medische dierenkennis testen? Doe dan dit gratis examen. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen en kost je maximaal een half uur.

Sophia DierenEHBO: Eerste hulp bij huisdieren

Wil jij weten of je na het bestuderen van het handboek voldoende weet over de praktische kant van het verlenen van eerste hulp aan huisdieren? Ook dit examen kost je maximaal een half uur en is gratis. Veel succes!

Officieel examen

Tweemaal per jaar vindt er een officieel examen plaats op ons kantoor in hartje Amsterdam. Inschrijven voor het examen kan via info@sophia-vereeniging.nl. Het officiële examen kost € 25,- en je ontvangt na afloop een diploma, mits je slaagt natuurlijk! Leden van de Sophia-Vereeniging kunnen gratis deelnemen aan dit examen.

Groepsexamen

Medewerkers van een dierenambulance, een dierenasiel of bijvoorbeeld studenten van een diergerelateerde opleiding: ook groepen kunnen op locatie officieel examen DierenEHBO doen. Vraag naar de mogelijkheden via info@sophia-vereeniging.nl.

EHBOcursus