Handboek DierenEHBO

In het handboek worden zowel de theorie als de praktijk behandeld. Daarbij komt echte basis-biologie aan bod, maar ook ziektes, vergiftigingen en reanimatie- en verbindingstechnieken bij verwondingen. Met behulp van het handboek kan ook jij op een vakkundige manier eerste hulp toepassen bij dieren in nood. Behalve voor huisdierbezitters is het handboek Sophia DierenEHBO zeker ook bedoeld voor mensen die (als vrijwilliger) met dieren werken. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers van een hondenuitlaatservice, dierenopvangcentrum of kinderboerderij.

Brandweer Sophia NoodSticker
Sophia DierenEHBO

Bestel het handboek Sophia DierenEHBO direct!

Bestel het handboek Sophia DierenEHBO nu met 50% korting voor slechts € 9,75 inclusief verzendkosten en ondersteun met jouw aankoop de dierenbeschermende activiteiten van de Sophia-Vereeniging!

Korting!

btw dierenarts petitie

Ik wil officieel examen doen!

Tweemaal per jaar vindt er een officieel examen plaats op ons kantoor in hartje Amsterdam. Inschrijven voor het examen kan via info@sophia-vereeniging.nl. Het officiële examen kost € 25,- en je ontvangt na afloop een diploma, mits je slaagt natuurlijk! Leden van de Sophia-Vereeniging kunnen gratis deelnemen aan dit examen.

Groepsexamen

Medewerkers van de dierenambulance, een dierenasiel of bijvoorbeeld studenten van een diergerelateerde opleiding: ook groepen kunnen op locatie officieel examen DierenEHBO doen! Vraag naar de mogelijkheden via info@sophia-vereeniging.nl.

EHBOcursus