Wat vindt Nederland van huisdierenwelzijn?
Neem deel aan het SophiaPanel!

Ja, ik meld mij aan voor het panel!

Huisdierenwelzijn. Een onderwerp waar in Nederland steeds meer over gesproken wordt. De een vindt dat de huisdieren enorm te lijden hebben, de ander vindt dat dat allemaal wel meevalt. Wat denkt Nederland nu echt? Het SophiaPanel geeft daar, dank zij jou, antwoord op!

Gemiddeld Nederland

Wij zijn benieuwd naar de mening van ‘gemiddeld Nederland’ over verschillende dierenwelzijnskwesties. Waar liggen de behoeftes en wat wordt als probleem gezien? Wat zijn zaken waar aan moet worden gewerkt en wat is juist weer overdreven betuttelend? Of je nu gek bent op huisdieren of helemaal niet. Jouw mening doet er toe in het SophiaPanel!

Deelnemers gezocht

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen, is het belangrijk dat het SophiaPanel bestaat uit een zo groot mogelijke groep deelnemers,  met diverse achtergronden. Wij sturen alle deelnemers eens in de drie maanden een korte vragenlijst (maximaal vijf minuten werk). Het is daarbij niet verplicht om iedere keer mee te doen aan het onderzoek (liefst natuurlijk wel). Onder de deelnemers verloten wij regelmatig een leuke prijs, voor de extra motivatie!

Meld jij je ook aan voor het SophiaPanel?