Wat vind jij van huisdierenwelzijn?
Geef je mening in het SophiaPanel!

Ja, ik meld mij aan voor het panel!

Jankt de hond van de buren de hele straat bij elkaar? Lijkt je tuin af en toe meer op een kattenbak? Zag je in EenVandaag hoe fokkers gezonde konijntjes doden?

Of je nou van huisdieren houdt of niet, je kunt er niet omheen met meer dan 27 miljoen huisdieren in Nederland. Daarom is jouw mening belangrijk! Help de huisdieren en doe mee met ons SophiaPanel. Wat denkt Nederland nu echt? Met jouw hulp geeft het SophiaPanel daar antwoord op en maken wij onze politieke lobby en campagnes sterker.

Gemiddeld Nederland

Wij zijn benieuwd naar de mening van ‘gemiddeld Nederland’ over verschillende dierenwelzijnskwesties. Wat vind jij van de puppyhandel in Nederland? Hoe denk jij over het gebruik van stroomhalsbanden? Jouw mening is van grote betekenis voor huisdieren! De opinies zetten we in voor politieke lobby, het voeren van campagnes en het geven van voorlichting, want: ‘Dieren begrijpen is dieren beschermen’. Of je nu gek bent op huisdieren of helemaal niet, jouw mening doet ertoe in het SophiaPanel!

SophiaPanel deelnemers gezocht

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de opinie in Nederland, is het belangrijk dat het SophiaPanel bestaat uit een zo divers mogelijke groep deelnemers, gelijk aan de Nederlandse bevolking. Wij sturen je elke 2 à 3 maanden een uitnodiging om deel te nemen aan een korte enquête. Korte tijd daarna zullen we je op de hoogte brengen van de resultaten. Het invullen van de enquête kost ongeveer 5 tot 10 minuten. Je bent niet verplicht om iedere keer deel te nemen. Onder de deelnemers die daar interesse in hebben, zullen we regelmatig een leuke prijs verloten als dank voor jouw hulp.

Meld je aan voor het SophiaPanel!