© Copyright 2021 Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren

Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. De website is bestemd voor eigen of intern gebruik van de individuele websitebezoeker, waarbij het niet is toegestaan de (informatie op de ) website te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren is het niet toegestaan (de informatie op) deze website op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Aansprakelijkheid

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie en entertainment. Wij hebben de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze website te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige website die is verbonden/gelinkt van of naar deze website.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@sophia-vereeniging.nl.

Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren
Nieuwezijds Voorburgwal 153
1012 RK Amsterdam
Telefoon 020 – 623 61 67
Rekeningnummer NL63 INGB 0000 3069 58
info@sophia-vereeniging.nl
KvK 40531576