Verzenden

Wij verzenden je bestelling binnen drie werkdagen. De meeste producten passen zo door de brievenbus, daar hoef je dus niet voor thuis te blijven. PostNL bezorgt jouw bestelling normaal gesproken de dag nadat wij de bestelling verzenden. Bestellingen die in het weekend worden gedaan, worden op dinsdag bezorgd.

Verzendkosten

Voor de meeste producten rekenen wij geen verzenkosten. Als er wel verzendkosten gerekend worden (€ 4,10 voor grotere producten) dan staat dit duidelijk bij het product aangegeven. Voor verzenden naar het buitenland rekenen wij extra bezorgkosten. Neem voor buitenland verzending contact op via info@sophia-vereeniging.nl.

Betalen

Betalen kan gemakkelijk en snel via iDEAL. Liever anders betalen? Neem dan even contact op via info@sophia-vereeniging.nl.

Retourneren

Toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Neem dan even contact met ons op. Retourneren is altijd mogelijk!

Sophia HitteFlyer

Privacy

Adresgegevens wordt uitsluitend gebruikt om de bestelde producten te kunnen verzenden. Je telefoonnummer invullen is niet verplicht. Als je een telefoonnummer invult, mogen wij je per telefoon benaderen over onze campagnes, acties en/of om (extra) steun vragen.

Een bestelling gedaan? Je ontvangt van ons, tenzij je je hebt ingeschreven voor de e-mailnieuwsbrief, drie e-mails: een bestelbevestiging, een verzendbevestiging en nog een afsluitende e-mail.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. De Sophia-Vereeniging verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. We gebruiken je gegevens om jouw vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Lees meer over ons privacybeleid.