Sponsor een complete actie

De Sophia-Vereeniging streeft ernaar om met haar partners een samenwerking aan te gaan. Deze samenwerking kan een langere periode behelzen, maar kan ook gaan over een korte actieperiode. Bij aanvang van de samenwerking wordt door de Sophia-Vereeniging in overleg met de sponsor een plan opgesteld dat aansluit bij de wensen en behoeftes van beide partijen.

Sophia HuisdierenKwartet

In 2014 sponsorde Stichting Optimix de druk van het Sophia HuisdierenKwartet. Een kwartetspel dat kinderen spelenderwijs leert wat de sociale behoeftes van huisdieren zijn. Zonder deze gulle donatie had dit mooie project niet uitgevoerd kunnen worden.

HittePoster HitteStikker bij Linneaushof

Steun eenmalig een (deel van een) campagne

Wil je een bijdrage leveren aan een beter dierenwelzijn, maar is het sponsoren van een gehele activiteit voor jou iets teveel van het goede? Geen probleem! De dieren kunnen iedere gift goed gebruiken. Heb je een specifiek doel voor jouw donatie voor ogen? Neem dan even contact met ons op. Samen kijken we wat er mogelijk is.

Maak jouw donatie over naar rekeningnummer NL63 INGB 0000 3069 58 op naam van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren in Amsterdam. Doneren kan natuurlijk ook via het donatieformulier. Elke gift wordt zorgvuldig besteed en komt direct ten goede aan het verbeteren van het welzijn van huisdieren.

Draag bij in natura

Om de kosten van ons werk zo laag mogelijk te houden, is sponsoring door middel van het leveren van producten of diensten zeer welkom. Hierbij kun je denken aan drukwerk, voorlichtingsmateriaal, maar ook bijvoorbeeld kantoorbenodigdheden die nog best een ronde meekunnen.

De afgelopen jaren zijn de dieren gesteund door velen bedrijven. Zo sponsorde Booking.com een aantal computers, en doneerde Sensemakers BV bureaustoelen. Het Amsterdam Museum verzorgde een fixe korting waardoor de ledenvergadering in ons jubileumjaar een waar feestje was en in60seconds nam een deel van de kosten voor het ontwikkelen van voorlichtende animaties voor hun rekening. Online adverteren doen we grotendeels via de gesponsorde Google Grants voor goede doelen.

Bijscholingsdag SnuffelVrijwilligers

In 2021 namen de vrijwilligers van het Sophia SnuffelCollege deel aan een ontzettend leerzame bijscholingsdag over het coachen van kinderen met angst voor honden. De bijscholing werd geheel kosteloos verzorgd door Marleen van Baal van Hond InZicht, enorm bedankt!

kat oog

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze organisatie, download dan onze jaarstukken. De Sophia-Vereeniging is uiteraard in het bezit van het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving, dat garant staat voor een gedegen en betrouwbare (financiële) beleidsvoering. Op de website van het CBF kun je informatie vinden over het CBF-Keur en de Verklaring van geen bezwaar. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in het aangaan van een samenwerking met de Sophia-Vereeniging? Neem dan contact met ons op via info@sophia-vereeniging.nl of bel 020 – 623 61 67.