Mijn eenmalige machtiging – het alternatief voor de acceptgiro

AMSTERDAM – Alle banken (dus ook jouw bank) verwerken na 1 juni geen acceptgiro’s meer, maar maak je geen zorgen. We hebben met andere goede doelen samengewerkt aan een alternatief: Mijn eenmalige gift. Daarmee kun je vanaf nu net zo makkelijk en vertrouwd een donatie voor de dieren overmaken.

Hoe werkt Mijn eenmalige gift?

Je kunt met Mijn eenmalige gift op twee manieren je donatie doen.

  • Ben je gewend om je betalingen handmatig in te vullen en op te sturen naar je bank? Dan kun je dat blijven doen. Het enige verschil met de acceptgiro is dat je je ingevulde Mijn eenmalige gift betaling opstuurt naar het goede doel en niet naar je bank. Je kunt hiervoor ook de meegestuurde antwoordenvelop gebruiken.
  • Betaal je liever digitaal? Ook dat is geen probleem met Mijn eenmalige gift. Je kunt de betaalinformatie op Mijn eenmalige gift eenvoudig overnemen zodat je je gift via internetbankieren overmaakt. Of, nog eenvoudiger: scan de QR-code met je mobiele telefoon.

Vragen?

Neem gerust contact op met Yasna Ferwerda, via 020-6236167 of mail naar info@sophia-vereeniging.nl.

https://www.youtube.com/watch?v=UzUePVO_lA8&t=4s