Leer huisdieren begrijpen met het Sophia HuisdierenKwartet!

Kinderen zijn vaak nauw betrokken bij de aanschaf en de verzorging van huisdieren. Om hen te leren hun dieren beter te begrijpen, ontwikkelde de Sophia-Vereeniging het Sophia HuisdierenKwartet. Aan bod komen de sociale behoeften van honden, katten, cavia’s, hamsters, paarden, vogels en konijnen.

Aandacht

In Nederland leven miljoenen huisdieren die van nature in groepen leven. Zij kunnen een band aangaan met elkaar en vaak ook met mensen. Sociaal contact is voor hen een voorwaarde voor een prettig leven. Het is dan ook belangrijk dat deze dieren veel aandacht krijgen van hun verzorgers, maar ook van soortgenootjes.

Sophia HuisdierenKwartet

Door het Sophia HuisdierenKwartet te spelen, leren kinderen hoe ze rekening kunnen houden met de sociale behoeften van huisdieren. Waarom zijn soortgenootjes zo belangrijk? Hoe helpen de dieren elkaar als ze samen zijn? Wat gebeurt er als je een huisdier alleen houdt? En waar vind je een vriendje voor je huisdier?

Schoencadeautje

Wil jij een kind verrassen met het Sophia HuisdierenKwartet in de schoen of onder de kerstboom? Bestel het spel dan snel, dan heb je het binnen 3 dagen in huis. In november en december 2016 betaal je slechts € 5,- per exemplaar, inclusief verzendkosten.

Joyce Plenter

Joyce Plenter

Communicatiemedewerker