Sophia NoodSticker

Sophia NoodSticker

Stel: er breekt brand uit in je woning, er is ingebroken of je bent betrokken bij een ongeval. Zelf kun je rekenen op hulpdiensten, maar huisdieren worden vaak vergeten. Je moet er toch niet aan denken… 

Brandweer Sophia NoodSticker

Waarschuwing

De gedachte dat er iets met je huisdier gebeurt, is een afschuwelijke gedachte. Maar toch kan het zomaar gebeuren: er breekt brand uit, er is ingebroken of er heeft een ongeval plaatsgevonden. Hulpdiensten zijn vaak snel ter plaatse als de nood aan de man is. Maar de dieren worden in de commotie nogal eens vergeten. Met de Sophia NoodSticker op de voordeur worden brandweer, politie en ambulance gewezen op de aanwezigheid van huisdieren, zodat ook zij worden geholpen in noodsituaties.

Zorg dat ze niet vergeten worden

Voor slechts € 2,- krijg je binnen een week 2 stickers thuisgestuurd. Plak er een op de voordeur en een in de meterkast, zodat jouw huisdier niet aan zijn lot wordt overgelaten. De driehoekstickers zijn 10 cm. We garanderen de kwaliteit: de stickers blijven jaren goed en zijn bestand tegen verkleuring en slijtage door zon en regen.  Bestel de Sophia NoodSticker en ondersteun met jouw aankoop de dierenbeschermende activiteiten van de Sophia-Vereeniging!

De Sophia-Vereeniging is onafhankelijk en ontvangt geen subsidies. Met je aankoop help je mee huisdierenleed voorkomen.

Niets missen?

Schrijf je in voor het SophiaNieuws en ontvang iedere maand het laatste huisdierennieuws.