Waarschuwing

De gedachte dat er iets met je huisdier gebeurt, is afschuwelijk. Maar toch kan het zomaar gebeuren: er breekt brand uit, er is ingebroken of er heeft een ongeval plaatsgevonden. Hulpdiensten zijn vaak snel ter plaatse als de nood aan de man is. Maar de dieren worden in de commotie nogal eens vergeten. Met de Sophia NoodSticker op de voordeur worden brandweer, politie en ambulance gewezen op de aanwezigheid van huisdieren, zodat ook zij worden geholpen in noodsituaties.

Brandweer Sophia NoodSticker

Zorg dat ze niet vergeten worden

Voor slechts € 2,- krijg je binnen een week 2 stickers thuisgestuurd. Plak er een op de voordeur en een in de meterkast, zodat jouw huisdier niet aan zijn lot wordt overgelaten. De driehoekstickers zijn 10 cm. We garanderen de kwaliteit: de stickers blijven jaren goed en zijn bestand tegen verkleuring en slijtage door zon en regen.  Bestel de Sophia NoodSticker en ondersteun met jouw aankoop de dierenbeschermende activiteiten van de Sophia-Vereeniging!

De Sophia-Vereeniging is onafhankelijk en ontvangt geen subsidies. Met je aankoop help je mee huisdierenleed voorkomen.

Sophia NoodSticker

Bestel de Sophia NoodSticker direct!

Bestel de Sophia NoodStickers (2 stuks) voor € 2,- inclusief verzendkosten en ondersteun met jouw aankoop de dierenbeschermende activiteiten van de Sophia-Vereeniging!

Wij garanderen de kwaliteit: de sticker zal niet vervagen door de zon of regen. Gebeurt dit toch? Neem contact met ons op en je ontvangt gratis een nieuwe set.

Weten wat wij nog meer doen voor dieren?

Het laatste nieuws over dierennoodhulp?