Waarschuwing

Stel je krijgt een ongeluk. Je bent (tijdelijk) niet aanspreekbaar. Je dieren zitten alleen thuis, maar dat weten de hulpverleners niet. Met de Sophia NoodPas zorg jij dat de zorg voor jouw dieren wordt opgepakt. Een duidelijke waarschuwing in je portemonnee en aan je sleutelbos, waarmee hulpverleners worden gewezen op de aanwezigheid van huisdieren. En waarmee zij direct contact op kunnen nemen met iemand die de zorg tijdelijk op zich neemt.

Sophia NoodPas

Zorg dat ze niet vergeten worden

Bestel de Sophia NoodPas (incl. keytag) voor € 2,50 inclusief verzendkosten en ondersteun met jouw aankoop de dierenbeschermende activiteiten van de Sophia-Vereeniging!

De Sophia-Vereeniging is onafhankelijk en ontvangt geen subsidies. Met je aankoop help je mee huisdierenleed voorkomen.

Voor slechts € 2,- krijg je de Sophia NoodPas en keytag binnen een week thuisgestuurd. Vul ze in en neem ze mee in je portemonee en aan je sleutelbos, zodat jouw huisdier niet aan zijn lot wordt overgelaten. Bestel de Sophia NoodPas en ondersteun met jouw aankoop de dierenbeschermende activiteiten van de Sophia-Vereeniging!

De Sophia-Vereeniging is onafhankelijk en ontvangt geen subsidies. Met je aankoop help je mee huisdierenleed voorkomen.

Sophia NoodPas

Bestel de Sophia NoodSticker direct!

Bestel de Sophia NoodPas (set van pas + keyag) voor € 2,50 inclusief verzendkosten en ondersteun met jouw aankoop de dierenbeschermende activiteiten van de Sophia-Vereeniging!