Samenwerken voor een beter hondenwelzijn.
Neem deel aan het hondenfokkerspanel!

Ja, ik help mee
en meld mij aan voor het panel!

hond fokken pupsAl jaren zet de Sophia-Vereeniging zich in voor een beter hondenwelzijn. Via publiekscampagnes en politieke lobby vragen we onder andere aandacht voor problemen bij het fokken met honden. Daarbij is het ontzettend belangrijk dat wij weten wat de Nederlandse fokkers vinden en meemaken. 

Veelbelovende resultaten

Eind 2018 deden we grootschalig onderzoek onder Nederlandse hondenfokkers, meer dan 1.000 fokkers werden aangeschreven. De respons was fantastisch (maar liefst 1 op de 5 fokkers deed mee met het onderzoek) en de resultaten waren veelbelovend. Besloten werd om het contact te onderhouden.

Hondenfokkerspanel

Fok jij incidenteel of regelmatig met honden? Meld je dan aan voor het hondenfokkerspanel! Eens per kwartaal sturen we je dan een vrijblijvende e-mail met een link naar een kort onderzoekje. Het gaat daarbij over actuele zaken: wat is jouw ervaring en wat vind je van bepaalde nieuwe plannen? Dankzij jouw input kunnen we gezamenlijk zorgen voor nieuw beleid dat uitvoerbaar is en tot een beter hondenwelzijn leidt.

Namens alle honden van Nederland alvast heel hartelijk bedankt!