Hondengedragstester gezocht *vrijwillige functie*

Ben jij een ervaren, gecertificeerde hondengedragsdeskundige en vind jij het belangrijk dat kinderen de hondentaal leren begrijpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is het Sophia SnuffelCollege

Het Sophia SnuffelCollege is op zoek naar gedreven, enthousiaste en ervaren hondengedragsdeskundigen die een aantal keer per jaar kandidaat-SnuffelHonden wil testen op geschiktheid voor het project. Hiervoor maak je gebruik van de door ons ontwikkelde gedragstest. Omdat het project staat of valt bij de betrouwbaarheid van de SnuffelHonden zal de aankomend hondengedragstester eerst een opleiding volgen en een aantal keer stage lopen bij de ervaren gedragstesters. De opleiding bestaat uit drie opleidingsdagen, die zullen plaatsvinden in het najaar van 2020 (uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen).

Wat vragen wij?

  • Je hebt een gecertificeerd diploma tot hondengedragstherapeut van een door een beroepsvereniging erkende organisatie (bijvoorbeeld NVGH of Tinley).
  • Vanaf het moment dat je de opleiding hebt afgerond, organiseer je twee keer per jaar een testdag. Daarbij zorg je zelf voor een locatie en testpersonen (volwassenen en kinderen) die meewerken tijdens de test. De werving van kandidaten gebeurt door de Sophia-Vereeniging.
  • Je investeert per te testen hond ongeveer twee uur van je tijd: 1 uur testen en 1 uur resultaten verwerken.

Interesse? Voor meer informatie over de functie neem je contact op met projectcoördinator Marielle Ineke via 020 – 623 61 67 of snuffelcollege@sophia-vereeniging.nl. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een bondige motivatie en je cv voor 1 september 2020 naar snuffelcollege@sophia-vereeniging.nl.

Marielle Ineke

Marielle Ineke

Officemanager en projectmedewerker