Help mee!

Wil jij ons helpen in de strijd tegen huisdierenleed? Er zijn verschillende mogelijkheden om te helpen. Zo kun je bijvoorbeeld vrijwilliger worden of zelf een sponsoractie opzetten. 

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk met dieren? Dan ben je bij de Sophia-Vereeniging aan het goede adres. Er zijn verschillende mogelijkheden. Lees meer.

Wil je zelf iets ondernemen om de Sophia-Vereeniging te helpen huisdieren in Nederland te beschermen? Er bestaan allerlei mogelijkheden waarbij je jezelf kunt laten sponsoren door familie, vrienden of collega’s. Lees meer.

Het Sophia SnuffelCollege kan op iedere basisschool in Nederland verzorgd worden. De drie lessen zijn specifiek gericht op kinderen van groep 1 t/m 4 en duren elk 30 tot 45 minuten. Lees meer.

De Sophia-Vereeniging is voor haar inkomsten volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. Dankzij deze steun kunnen wij onze projecten en campagnes ter bescherming van huisdieren mogelijk maken. Lees meer.

Wil jij ons steunen in onze strijd tegen huisdierenleed? Je kunt ons helpen om de huisdieren van de toekomst een goed leven te bieden door de Sophia-Vereeniging op te nemen in je testament. Lees meer.

De Sophia-Vereeniging bestaat al150 jaar. In al die tijd hebben we veel bereikt voor de dieren, mede dankzij gulle giften van onze achterban. Met een donatie kan ook jij een verschil maken voor huisdieren in Nederland. In een aantal gevallen is je schenking fiscaal aftrekbaar. Lees meer.

Je kunt de Sophia-Vereeniging ook periodiek een vast bedrag schenken. Voor nog geen 50 cent per week help je huisdieren in nood aan een beter leven! Lees meer.

Maak iemand blij met een Sophia
Huisdierenkwartet

Campagneresultaten

Hoeveelheid handtekeningen: 12.029

voor de petitie ‘Stop de huisdierenhandel!’

Bereik op sociale media: 441.684
Bereik met publicaties: 8.159.858
Contactmomenten met overheid: 2
  • Stop de huisdierenhandel!


    Wij willen een verbod op de verkoop van huisdieren in dierenwinkels, tuincentra en via het internet.
  • Sophi@-Nieuws


    Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws van de Sophia-Vereeniging, meld je dan aan voor het Sophi@-Nieuws!
  • Word lid!


    Wil jij ons helpen om huisdierenleed te bestrijden? Word dan nú lid van de Sophia-Vereeniging!