Sophia NoodSticker

Stel: er breekt brand uit in uw woning, er is ingebroken of u bent betrokken bij een ongeval. Zelf kunt u rekenen op hulpdiensten, maar huisdieren worden vaak vergeten. Met de Sophia NoodSticker kunt u brandweer, politie en ambulance waarschuwen dat er huisdieren aanwezig zijn. Plak de sticker op uw voordeur, zodat uw huisdier niet aan zijn lot wordt overgelaten.

Hoe te bestellen?
Sms NOODSTICKER naar 4333. U ontvangt een unieke sms-code, die u hieronder invult. Vul vervolgens uw gegevens in en u krijgt binnen een week 2 stickers thuisgestuurd. Eenmalig wordt er € 1,50 van uw telefoonrekening afgeschreven. Ontvangt u geen code? Controleer dan bij uw provider of mobiele betaaldiensten op uw toestel staan ingeschakeld. Ondervindt u problemen bij het aanvragen van uw Sophia Noodsticker? Neem dan even contact met ons op via 020 – 623 61 67.

Let op: voor een correcte verwerking is het belangrijk dat u de ontvangen sms-code direct invult. Mocht u desondanks problemen ondervinden, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 

Sms-code