Start een actie

Start een actie

Wil je zelf iets ondernemen om de Sophia-Vereeniging te helpen huisdieren in Nederland te beschermen? Start een eigen actie waarbij je steun werft voor huisdieren! Er bestaan allerlei mogelijkheden waarbij je jezelf kunt laten sponsoren door familie, vrienden of collega’s. Bijvoorbeeld voor het lopen van een hardloopwedstrijd of deelname aan een wandeling of fietstocht. Je kunt ook een evenement opzetten zoals een veiling, (honden)koekjes bakken en verkopen een buurtfeest met een dierenthema, sporttoernooi of een taart bakken en daar een gift voor vragen.

Francis kwam in actie voor het Sophia SnuffelCollege

Francis Hurkmans is niet alleen een enthousiaste actieve SnuffelVrijwilliger die al jaren kinderen veilig met honden leert omgaan. Ze maakte op bestelling ruim 200 hondenspeeltjes voor de deelnemers van het evenement Dogsurvival in Didam! De opbrengst van de verkoop heeft ze gedoneerd voor het Sophia SnuffelCollege. Daar zijn we ontzettend blij mee, hartelijk dank Francis! 

Help mee en start je eigen actie

Wil jij ook geld inzamelen voor de huisdieren? Op www.pifworld.com kun je kosteloos en gemakkelijk zelf een actie starten. Via deze gebruiksvriendelijke website kunnen je vrienden, familieleden en sponsoren op eenvoudige wijze doneren voor jouw actie.

Wil je ondersteuning met advies, heb je promotiemateriaal nodig of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de Sophia-Vereeniging via 020 – 623 61 67 of stuur een e-mail naar starteenactie@sophia-vereeniging.nl. Wij helpen je graag om jouw initiatief voor een beter dierenwelzijn tot een succes te maken!

  • Petitie doden van huisdieren


    Dankzij de inspanningen van de Sophia-Vereeniging is het sinds 1 juli 2014 verboden om honden en katten zelf te doden. Wij vinden dat deze maatregel moet gaan gelden voor álle huisdieren. Help mee om een algemeen verbod op het doden van dieren te realiseren.
  • Op de hoogte blijven?


    Schrijf je in voor het SophiaNieuws en ontvang iedere maand het laatste huisdierennieuws!
  • Word lid!


    Wil jij ons helpen om huisdierenleed te bestrijden? Word dan nú lid van de Sophia-Vereeniging!