Sponsoring

Sponsoring

De Sophia-Vereeniging is voor haar inkomsten volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. Dankzij deze steun kunnen wij onze projecten en campagnes ter bescherming van huisdieren mogelijk maken. Om onze activiteiten in de toekomst te kunnen voortzetten, hebben wij iedere hulp hard nodig. Door ons te steunen, geven ondernemers aan maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus te nemen. Daarbij is de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren een sterk en betrouwbaar merk met een lange geschiedenis, wat kan bijdragen aan een goede samenwerking. Hieronder vind je een greep uit de diverse mogelijkheden tot steun.

Eenmalige donatie

De Sophia-Vereeniging is blij met iedere gift. Wil je een bijdrage leveren aan het werk van deze dierenbeschermingsorganisatie? Maak jouw donatie dan over naar rekeningnummer NL63 INGB 0000 3069 58 op naam van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren in Amsterdam. Elke gift wordt zorgvuldig besteed en komt direct ten goede aan het werk van de Sophia-Vereeniging.

Samenwerking

De Sophia-Vereeniging streeft ernaar om met haar partners een samenwerking aan te gaan. Deze samenwerking kan een langere periode behelzen, maar kan ook gaan over een korte actieperiode. Bij aanvang van de samenwerking wordt door de Sophia-Vereeniging in overleg met de sponsor een plan opgesteld dat aansluit bij de wensen en behoeften van beide partijen.

Een korte-termijnactie

Het steunen van de Sophia-Vereeniging is ook mogelijk door het opzetten van een speciale actie. Een bedrijf kan bijvoorbeeld deelnemen aan een sponsorloop, een golftoernooi organiseren of een benefietavond ten bate van deze dierenbeschermingsorganisatie organiseren. De Sophia-Vereeniging heeft diverse materialen ter beschikking om jouw evenement aan te kleden.

Sponsoring in natura

Om de kosten van onze diensten zo laag mogelijk te houden, is sponsoring door middel van het leveren van producten of diensten zeer welkom. Hierbij kun je denken aan drukwerk (zoals werkboekjes, posters en SnuffelDiploma’s voor het Sophia SnuffelCollege) en kantoorbenodigdheden en -apparatuur. Bij deze samenwerking wordt, indien gewenst, een plan opgesteld dat aansluit bij de behoeften van beide partijen.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze organisatie, download dan ons Jaarverslag. De Sophia-Vereeniging is uiteraard in het bezit van het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving, dat garant staat voor een gedegen en betrouwbare (financiële) beleidsvoering. Op de website van het CBF kun je informatie vinden over het CBF-Keur en de Verklaring van geen bezwaar. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in het aangaan van een samenwerking met de Sophia-Vereeniging? Neem dan contact met ons op via info@sophia-vereeniging.nl of bel 020 – 623 61 67.

kat

Wat kun jij nog meer doen?

Donaties, sponsoring, zelf een actie starten. Wat kun jij doen? Lees meer.

  • Petitie doden van huisdieren


    Dankzij de inspanningen van de Sophia-Vereeniging is het sinds 1 juli 2014 verboden om honden en katten zelf te doden. Wij vinden dat deze maatregel moet gaan gelden voor álle huisdieren. Help mee om een algemeen verbod op het doden van dieren te realiseren.
  • Op de hoogte blijven?


    Schrijf je in voor het SophiaNieuws en ontvang iedere maand het laatste huisdierennieuws!
  • Word lid!


    Wil jij ons helpen om huisdierenleed te bestrijden? Word dan nú lid van de Sophia-Vereeniging!